Vem ar du? *Fragar pa ett snallt satt* | Mamma utomlands

Mamma utomlands

Annons

Vem ar du? *Fragar pa ett snallt satt*

Jag navigerade runt lite och hittade en besokraknare! Har haft lite over 200 unika besokare! Va kul, bloggen ar inte ens en vecka gammal! (Det ar val morsan och hennes kompisar da som tryckts pa tangenterna).

Om du ar nagon annan an min mammas kompis och har en bra blogg, kan du inte da skriva en kommentar och lanka dig sjalv sa jag kan lasa? Alskar ju o lasa svenska bloggar, har ett gang jag laser dagligen.

 

Photo0276

 

 

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonymous

  Hej frida! tack for du laser min blogg. myshowroom har strulat sa mycket, jag har sokt supporten for hjalp att aterstalla losenord, besoksraknare osv, men de lovar att fixa problemet, sen blir det anda inget.. vill blogga men maste nog gora en ny blogg! kolla in senare sa kommer det finnas lank till en ny! tack igen for du kolla rin har, det gor mig glad 😀

 2. Frida

  Hej minns inte hur jag hittade hit men älskar din blogg. tycker det är lite trist att det inte uppdateras oftare.. Vill läsa varje dag! =D  Har tyvär ingen blogg men är själv mamma till 2 pojkar. På 6 år resp. 2 ½ 🙂 

 3. Elin

  Hej! Hittade hit från FamiljeLiv och så woops hade jag kollat igenom nästan hela din blogg och småfnissar lite för mig själv varje gång jag ser en bild på er otroligt söta dotter. 🙂

  Kika gärna in hos mig!
  stylista.devote.se 🙂

 4. Elle

  Hej! Hittade din blogg idag och är redan på sidan tolv. Juldagen “natten” och jag kan inte sova då det stormar så härmi sverige så rutorna skallrar.
  Vad rolig och bra blogg du har, kommer fortsätta följa den.

  God Jul från stormiga sverige där det är 8 grader i december och ingen snö.

 5. Jessica

  Hittade hit från Familjeliv! Bor ni i New York, eller är din man därifrån? Jag bodde själv i Larchmont, New York, i 2 1/2 år, och saknar det såååå mycket! Nu bor jag hemma i Sundsvall och är för tillfället mammaledig. Bloggar gör jag också, så kika gärna in om du vill!
  Happy thanksgiving!! 🙂

Annons
stats