Sitter i trafik pa 95:an med bil full av barn. | Mamma utomlands

Mamma utomlands

Annons

Sitter i trafik pa 95:an med bil full av barn.

Tur man har en dvd spelare! Vad gjorde mammor innan dvd-spelaren? Dog? Lamnade ungarna om de var vilda och bilen och vandrade hem till fots?

Jag har min kompis 2 underbara pojkar med mig idag, vi akte till leklandet och lekte i flera timmar, sen korde vi lite donken drive-thru, och har sitter vi. Jag kyler ner mina tander efter visdomstands operationen fortfarande, de kanns lite laskiga och jag vagar inte ens kolla hur det star till dar. Inte ens kanna med tungan. Men jag dricker isiga drycker och jag skickade just denna bild till min make.

Han sa att det var bra att jag isade tanderna med en frappucino och tyckte att jag skulle skicka en narbild? OK?

 

Photo0669

Photo0670

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. best essay writing service

    Awesome post. I was checking ceaselessly this blog and I am awed! To a great degree helpful data particularly the last part, I tend to such information a considerable measure. I was looking for this specific information for a long time

Annons
stats