1 1/2 ar sen. Mage. | Mamma utomlands

Mamma utomlands

Annons

1 1/2 ar sen. Mage.

DSC_2184

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erika

  Så vacker du är på bilden! Vi blev gravida med nr 2 när vår dotter var 1 år. Det har varit lite tungt från början, men nu när dom är lite äldre (3,5 och 2år) så är det roligt. Dom har mycket utbyte av varandra.

 2. Anna Josefine

  jag tror att det är bra för barnen att ha någon att konkurera med. Har du syskon?
  Jag har inga alls..
  Hur som hellst så ska jag få min andra nu i februari och min son är nu 1½ år..
  Jag tror det blir kul när den lilla blir lite äldre och börjar krypa och så 🙂

 3. Nlie

  Ang ålderskillnad så tycker jag det är fantastiskt med barn relativt tätt, mina söner har 21mån emellan och dem leker gudomligt ihop 🙂 Dem har alltid bästa kompisen med sig! Men sen så är ju vi alla olika, gör det som NI känner är rätt för ER!

 4. Peter Olofsson

  Alla män kan laga mat, handlar bara om “vilja” eller “ointresse”. En del män och deras kvinnor brukar försvara sina “sluskar” med att de inte klarar av det. “Min man är mer inriktad på “teknik” har jag t o m hört sägas, intressant, för matlagning handlar ju faktiskt om teknik, sedan blir det ju ännu trevligare om man har känslan! (ler)
  Jag och min Fru har tre “snabba barn” på raken, inklämda under en period på 5 år, de har en underbar sammanhållning, nu när de är i 20 års åldern hela gänget, de har alla “familjeminnen” ihop kan man säga. Det finns så mycket “kvasiskitsnack” om barns utveckling, människan är av naturen en kollektiv varelse antingen man vill det eller ej så är vi ett flockdjur som trivs igrupp och utvecklas således också bäst i grupp! Har tom sett på nätet att föräldrar skriver att de inte kan skaffa fler barn för de har ingen möjlighet att ge barnen eget “rum”. Våra tre barn har alltid haft gott om plats, men just för de är “fostrade att vara tillsammans” så har vi ibland hittat dem sovandes tillsammans i ett rum. Det är nog inte förrän i tonåren det blir viktigare att få utvecklas som individ och få “vara sig själv” just för att kunna utvecklas!
  Det enda hindren från att skaffa många barn är mer hur det fysiska välmåendet är hos Er Mammor, min Fru fick tragiskt nog mycket kompikationer med foglossning under sina graviditeter och detta spökar ännu idag, därför driver jag numera även en medicinblogg
  http://www.jernsaxen.blogspot.com
  Så om du mår bra av att vara gravid, bara att “tuta och köra”, sätt gubben vid spisen och dig själv i soffan med en ask praliner, Ni kvinnor är ju våra “prinsessor” och ska behandlas som sådana också! (ler) Mvh ifrån Oumberlige Peter, halkade in på din blogg ifrån Vimmelmammansblogg, en blogg vars kommentarer ibland är underbart hårresande!

 5. Plumeria

  Jag tycker du skall följa ditt hjärta, göra det som känns rätt! ?
  svar: Svårt att förklara, men jag har suttit en hel del i photoshop och i koderna för att få till bloggen 🙂 Minns inte vart i Maryland min faster bor… hm..

Annons
stats