Och dagen rullar pa.. | Mamma utomlands

Mamma utomlands

Annons

Och dagen rullar pa..

..tandvarken bestar.

Har har vi en tavla, jag gillar itne egentligen sana generiska och cheesy grejjer, eller quotes pa vaggarna men jag kande att den har inte var sadar supergullig pa gransen till acklig sa den fick hanga med. Familje regler liksom.

Sen hittade vi en mini version av min bil for Isabella. Va roligt egentligen om vi parkerade dem brevid varann ute.

Dar sitter hon och ser ut som om det vore en sjalvklarhet att det ar hennes bil. Nej, den fick hon inte men det kanske blir nan slags el-bil till sommaren sen.

Nu sitter jag och nostalgilyssnar pa musik fran mitten av 90-talet. Kommer ni ihag? Kanslorna gar en genvag till en tonarings tankar och kanslor nar jag hor gamla Ace of Base, Mauro Scocco, Kayo, Bryan Adams osv..

 

Photo0556

Photo0572

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats