Att bli stor | Mamma utomlands

Mamma utomlands

Annons

Att bli stor

Jag har lyxen att vara hemma med min dotter pa heltid och det ar jag tacksam over.Ibland måste jag springa ärenden som är bättre utan henne så då går hon till min granne och grannbarnen för en liten stund. Jag har alltid varit nojjig och lite löjlig med bortlämnandet. Grannfrun ba’ “Let go you freak”. Nu på sistonde har hon faktist frågat själv om hon får gå till grannens hus och leka. De kommer över och hämtar henne och hon går glatt iväg med dem, och har inte ens tid att säga hejdå.

Så gott och se, men ett litet sting i hjärtat. Nej, bara gott o se förresten.

Såhär såg hon ut nar hon kom tillbaka sist, iklädd i grannflickans urväxta cheerleader uniform och sjungandes “party in my tummy, so yummy, so yummy” med en massa nya dance-moves.  Kommer jag ha en sån där amerikansk cheerleader dotter som på tv?

 

185012_10150815944157820_830426019_n

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Top essay brands

    Hi guys! I just wanna ask question about some writing service. Did someone use this best essay writing services? If yes, please tell me how it was? Now i’m in search of the best similar service. It would be cool if some of you said your impressions! Thanks in advance and have a nice day!

Annons
stats