åka motorcykel med svärfar | Mamma utomlands

Mamma utomlands

Annons

åka motorcykel med svärfar

Fy fan va gla jag vart när vi kom tillbaka och jag fick kliva av. Ibland körde han så fort pa motorvägarna att jag kände att mitt kattlika grepp i hans revben inte skulle hålla och jag brjade sakta glida bakåt och av. Inte min grej.

Men det är ju Fredag idag, vi ska på Ikea Baltimores svenska midsommarbord! Hör o häpna, Ikea håller hårt i sin svenskhet och det är bra. Det ar inte så mycket svenskt och Sverige har. Sverige ar lite blygt och passivt, inte som andra kulturer. Ikväll åker vi dit och äter sill och Kalle’s med några hundra amerikaner.

— Innan dess ska jag städa hela huset.

 

544688_10100630492594738_1747287285_n

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. t rex game

    ​Really I appreciate the effort you made to share the knowledge. The topic here I found was really effective to the topic which I was researching for a long time.

  2. Coursework Writing Help

    the man next to lady has father in law ( who is the husband of the female) and whose father is girl’s father in law(i.e. the daddy is his husbands father which makes the daddy, a father in regulation of lady’s ) that makes the man “son in regulation” of the lady.

Annons
stats